Studio Ar - Παρουσίαση
    Το Τεχνικό Γραφείο Studio Ar - Aris Matiatos & Partners ιδρύθηκε το 1982 και έχει σαν αντικείμενο εργασιών την εκπόνηση μελετών, την επίβλεψη και την κατασκευή κυρίως ιδιωτικών έργων.

    Το Τεχνικό Γραφείο Αριστείδη Ματιάτου 
    συνεργάζεται και με τα Αρχιτεκτονικά Γραφεία 
    της Ρώμης: Luigi Sturchio & Partners και 
    Costantini International Projects
     καθώς και του Παρισιού, Galerie Joseph Karam, δεδομένης της επιλογής των γραφείων αυτών από τους πελάτες ιδιοκτήτες.

    Από το 1982 μέχρι σήμερα το Τεχνικό Γραφείο του 
    Αριστείδη Ματιάτου έχει μελετήσει, κατασκευάσει 
    και διαχειριστεί πλήθος σημαντικών έργων (οικίες, καταστήματα και ειδικά κτίρια).

    Το 1996 ίδρυσε την εταιρεία Κατασκευές Αιδηψού Ε.Π.Ε, στην οποία συμμετείχε ως εταίρος με ποσοστό 50%. Η Εταιρεία αυτή ανέλαβε μεταξύ άλλων και την εργολαβία του οπλισμένου σκυροδέματος, της τοιχοποιίας και των μονώσεων του Ξενοδοχείου "Θέρμαι Σύλλα" στα Λουτρά Αιδηψού.

    Το 1998 ιδρύεται και η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Α. ΜΑΤΙΑΤΟΣ και ΣΙΑ Ε.Κ.Τ.Ε. η οποία
    συμμετέχει στις κατασκευές των έργων.

    Το 2006 το Τεχνικό Γραφείο του Αριστείδη Ματιάτου μελέτησε και επέβλεψε και η Τεχνική Εταιρεία Α. ΜΑΤΙΑΤΟΣ και ΣΙΑ Ε.Κ.Τ.Ε κατασκεύασε την ξενοδοχειακή μονάδα Tripoli City Hotel στην Τρίπολη Αρκαδίας για λογαριασμό της εταιρείας GA-MA ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. Από το 2004 μέχρι το 2020 ο Αριστείδης Ματιάτος υπήρξε εταίρος στην εταιρεία GA-MA ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. ένω μέχρι το 2014 είχε διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δ.Σ. της εταιρείας.

    Το 2013 έως το 2015, ο Αριστείδης Ματιάτος διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου Παράκτιο Αττικό Μέτωπο που συστάθηκε με σκοπό την διαχείρηση και εκμετάλλευση των εκτάσεων και εγκαταστάσεων του παραλιακού μετώπου Αττικής από το Π. Φάληρο μέχρι το Σούνιο.

    Από το Μάρτιο του 2020 ανέλαβε τη διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.